TEDENSKI, LETNI IN TEKMOVALNI TEČAJI BOVEC SMUČA

Founder image

Tedenski tečaji Bovec smuča

Tedenski tečaji Bovec Smuča potekajo vsak ponedeljek - petek na smučišču Kanin - Sella Nevea. Primerni so za vse starosti otrok z različnimi predznanji. Naša dva največja tečaja sta sedaj že tradicionalna počitniška tečaja Bovec Smuča, ki bosta letos potekala v terminih (26.12.-30.12. in 22.2.-26.2.), v času šolskih počitnic. Tako kot vedno, je na tečaju poskrbljeno za prevoz in kvalitetno izobraževanje otrok v smučanju in poznavanju gorskega sveta pozimi.

Tedenski tečaji ''BOVEC SMUČA''

Alpska šola Bovec

Predtekmovalni program, namenjen vsem otrokom starosti od 3-10 let. Glede na starost in predznanje, bodo otroci razporejeni v stalne skupine, z urnikom smučanja 1x tedensko (izjema je čas intenzivnih priprav, v času šolskih počitnic). Program je namenjen izpopolnjevanju smučarskega znanja in spoznavanju tekmovalnega smučanja. Poleg smučanja, je v programu predvidenih 15 poletnih aktivnosti, povezanih z različnimi športi v naravi. Hkrati pa 1x tedensko vadba v telovadnici, s poudarkom na grajenju otroške motorike in gobljivosti. 

Rezerviraj svoje mesto v programu

Product image
Founder image

Tekmovalni program Alpske šole Bovec

Tekmovalni program je vrh našega smučarskega projekta ''Bovec Smuča''. Vključuje predvidoma 45 smučarskih dni na snegu (2-3x tedensko), 20 poletnih aktivnosti različnih športov v naravi s poudarkom na pridobivanju kondicije in 2x tedensko vadbo motorike in gibljivosti. Poleg tega pa imamo predvidenih še 5-7 smučarskih temovanj v zimi 2020/21.

Rezerviraj svoje mesto v programu

icon image

Tedenski smučarski tečaji

Začetniški in nadaljevalni smučarski tečaji vsak ponedeljek - petek pod vodstvo kvalificiranih smučarskih učiteljev. 

icon image

Kvaliteten pedagoški proces v majhnih skupinah

Vsem udeležencem naših programov zagotavljamo kar najboljše pogoje za napredovanje. Največje število udeležencev v eni skupini smučarskega tečaja je 7.

icon image

Popust pri izposoji smučarske opreme

Udeleženci naših programov ste upravičeni do kar 20% popusta pri izposoji vse opreme, ki jo potrebujete pri spoznavanju smučanja.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE