RAFTING NA REKI SOČI

REZERVIRAJTE TERMIN

Ne zamudite te neverjetne izkušnje ob vašem obisku  Bovca. Rezervirajte svojo avanturo na reki Soči danes in se podajte na navdušujoče potovanje, ki si ga boste zapomnili vse življenje.

Navdušujoča pustolovščina vas čaka: Rafting na spektakularni reki Soči.

V osrčju osupljivih Julijskih Alp, ta z adrenalinom napolnjena izkušnja obljublja vznemerljivo naravno lepoto in nepozabne spomine. Med celotno rafting dogodivščino, vas bo spremljala ekipa izkušenih in strastnih lokalnih vodnikov, ki vedno poskrbijo za vašo varnost in užitek med celotnim izletom. Njihovo strokovno znanje o reki vas bo vodilo skozi navdušujočo vožnjo, med katero boste premagovali brzico za brzico v kristalno čisti turkizni vodi Soče.

 Reka Soča, poznana tudi kot "Smaragdna lepotica", slovi po svojem izjemnem smaragdnem odtenku in spektakularnem okolju. Med veslanjem po reki navzdol, vas bodo razveselili osupljivi pogledi na bujne zelene doline, dramatične soteske in zasnežene vrhove, kar ustvari resnično slikovito okolje, ki se zdi, kot da je izvzet iz razglednice.

Družinsko podjetje

Odkrijte prednosti izbire našega majhnega, družinsko vodenega podjetja doživetje rafting izleta na Soči.

Lokalni vodniki

Ponosni smo na našo ekipo lokalnih in izkušenih vodnikov za rafting.

Osebni pristop

Naša ponudba je prilagojena vašim osebnim željam, kar zagotavlja nepozabno dogodivščino.

Pri doživetju raftinga na reki Soči, naše majhno, družinsko vodeno podjetje izstopa iz množice.

S poudarkom na osebnem pristopu k storitvi, izkušenimi lokalnimi vodniki in brezplačnimi fotografijami vam ponujamo rafting doživetje, ki presega vaša pričakovanja.
V našem podjetju smo posebej ponosni na našo ekipo lokalnih in visoko izkušenih vodnikov za rafting. Njihovo globoko poznavanje reke Soče zagotavlja varno in prijetno doživetje. Njihova močna povezanost z domačim okoljem, pa jim omogoča, da z vami delijo zanimive poglede in zgodbe, ki vaši izkušnji dodajo dodatno plast pristnosti.
Vemo tudi, da so spomini, ki jih ustvarimo, neprecenljivi. Naši predani fotografi bodo ujeli najboljše trenutke našega izleta, tako da svojo izkušnjo kasneje z veseljem delite s prijatelji in družino doma.

Čas spusta po vodi

V naši družbi vašo izkušnjo raftanja na čudoviti reki Soči skupaj dvignemo v nove višave tako, da vam zagotavljamo najmanj 1,5 ure neprekinjene zabave na vodi. S tem se lahko, še dlje kot drugi poglobite v lepoto in adrenalin na tej nepozabni dogodivščini.

Brezplačne fotografije

Pustite svoje skrbi za seboj in nam dovolite, da ujamemo popolne trenutke na fotografijah, medtem ko se vi osredotočite na prihajajočo pustolovščino!

Družinam prijazno doživetje

Naši izkušeni vodniki bodo poskrbeli za prijazno in vključujoče okolje, kjer se lahko vsi zabavajo ob adrenalinu in občudujejo osupljivo slovensko pokrajino.

Vrhunska oprema

Pri našem rafting izletu na Soči, uporabljamo prvovrstno opremo, ki zagotavlja vašo varnost in udobje med celotno dogodivščino.

Popust pri nakupu v naši športni trgovini

Kot izraz zahvale za izbiro našega rafting izleta na Soči, vam z veseljem ponujamo poseben popust v naši športni trgovini.

Osupljiva pokrajina

Kjer se turkizna voda reke prepleta z zelenimi dolinami in alpskimi vrhovi.

Lokalni vodniki

Ponosni smo na našo ekipo lokalnih in izkušenih vodnikov za rafting.

Brezplačne fotografije

Dovolite nam, da ujamemo popolne trenutke našega rafting izleta.

PRIDRUŽITE SE ŠE VI

REZERVIRAJTE TERMIN

Veseli odzivi naših gostov

Amazing experience of rafting

Amazing! Everything was just great. We definitely recommend this experience to our friends as we really enjoyed. We had a great guide.

793elha 03/2023

Fun and professionalism

Such a great experience for the whole family - they also had NO problem involving our four-year-old son!!! Very nice, FUNNY, friendly and professional crew!

barkerka 08/2022

Investment in good memories

Top guide, top fun! Good organisation and material! The organisation also takes pictures and videos during the trip that are shared for free with the participants.

philip_ 07/2022

The guide is great with kids!

We went rafting with our little kids(3+4). Everybody had a lot of fun. He was great with the kids! We can definitely recommend this Rafting company!

jonnyjon 06/2022

Great day on the Soča River

Excellent organisation, very nice guides and the section of Soča they selected was really fun. Also the equipment was very good quality.

steffib5 05/2023

Best Rafting Company

Such a great tour with fantastic guides. We loved this experience and would recommend this company for your rafting in Soča. Highlight of our trip!

DJC1882 09/2020

Pogosta vrpašanja

 1. Q. Najmlajša starost otrok?
  A: Najmlajša starost otrok za udeležbo na raftingu so 4 leta.
 2. Q. Kako dolgo traja rafting izlet?
  A: Celoten izlet traja 3,5 ure. Od tega čistega spusta na vodi 1,5-2 uri.
 3. Q. Kaj potrebujemo za rafting?
  A: Vse kar potrebujete so kopalke. Za vso ostalo opremo poskrbimo mi.
 4. Q. Lahko rezervacijo odpovem, v kolikor nam pride kaj vmes?
  A: Seveda. Vse rezervacije, odpovedane 24 ur pred samim izletom, so upravičene do popolnega vračila zneska.