FISCHER TEST CENTER, SERVIS IN IZPOSOJA SMUČI

Founder image

Fischer test center

Test center vseh najnovejših modelov smuči znamke Fischer na enem mestu, vse dni v letu! Preizkusite smuči pred nakupom in tako, zagotovo izberite prave. Ob preizkusu, prejmete dobropis, ki ga lahko vedno koristite ob nakupu katerihkoli smuči v naši trgovini.

Smuči v našem test centru

Izposoja smuči

Izposoja kvalitetnih in vedno pripravljenih smuči znamke Fischer in opreme Smith! Izberite najboljše in na snegu uživajte z nami. Za vse goste naše smučarske šole, pa velja še poseben, 20% popust pri izposoji. Hkrati imamo v naši ponudbi tudi lavinske trojčke in nahrbtnike znamke Pieps, s katerimi se na raziskovanje Kaninskega pogorja podate precej varneje.

Cenik in rezervacija opreme

Product image
Founder image

Servis smuči in opreme

Kompleten servis smuči in opreme z napravami Wintersteiger in mažami Holmenkol. Kvaliteta in natančnost je v Bovcu vedno na prvem mestu, zato ne čakajte in smučajte lažje in lepše s pripravljenimi smučmi!

Cenik in rezervacija termina

icon image

Preizkusite smuči pred nakupom in izberite prave

Začetniški in nadaljevalni smučarski tečaji vsak ponedeljek - petek pod vodstvo kvalificiranih smučarskih učiteljev. 

icon image

Izposoja kvalitetnih smuči in opreme

Vsem udeležencem naših programov zagotavljamo kar najboljše pogoje za napredovanje. Največje število udeležencev v eni skupini smučarskega tečaja je 7.

icon image

Priprava in montaža smuči

Udeleženci naših programov ste upravičeni do kar 20% popusta pri izposoji vse opreme, ki jo potrebujete pri spoznavanju smučanja.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE