DELAVNICE TURNEGA SMUČANJA

Founder image

Lavinska delavnica

Vsi vidiki varnosti gibanja in smučanja v gorskem svetu v zimskih razmerah – prerez in test snežne odeje, varno načrtovanje ture, trening iskanja z lavinsko žolno, sondiranje ter taktika izkopavanja zasutega. Tečaj se izvaja na smučišču Kanin / Sella Nevea pod vodstvom izkušenega gorskega vodnika Igorja Kremserja.

Obišči spletno stran in rezerviraj svoj termin - www.apartmajiskok.com

Tečaj turne smuke

Med uživanjem na zasneženih strminah se bomo naučili pravilne tehnike vzpenjanja, vključno z uporabo in namestitvijo opreme, ki jo uporabljamo pri vzponu. Seznanili se bomo z izbiro varne linije tako za vzpon kot za spust. Med spustom se bomo posvetili tehniki smučanja izven smučišč, se ob tem zabavali, prelepi razgledi pa ne bodo nikogar pustili ravnodušnega. Destinacijo bomo prilagodili razmeram in znanju skupine. V primeru različnega nivoja predznanja prijavljenih, bomo delavnico izvedli v dveh skupinah. Zagotovo se bomo imeli lepo. Vabljeni!

Obišči spletno stran in rezerviraj svoj termin - www.apartmajiskok.com

Product image
Founder image

Tečaj varnega gibanja v gorah - pozimi

Gore v zimskem času predstavljajo svojevrsten izziv in za njihovo osvajanje je potreba posebna oprema. Mednjo sodijo dereze, cepini, itd., sam tečaj pa vam omogoča, da pridobite ustrezno znanje, kako to opremo tudi uporabiti. Na tečaju se bomo podali na krajšo turo (Mala Mojstrovka, Nad Šitom glava …) in tekom ture obdelali naslednje vsebine: - Priprava na turo - Pravilna uporaba cepina na različnih nakloninah - Pravilno nameščanje derez in njihova uporaba - Zaustavljanje s cepinom v primeru padca - Prikaz uporabe plazovnega trojčka (žolna, lopata, sonda) - Test stabilnosti snežne odeje

Obišči spletno stran in rezerviraj svoj termin - www.apartmajiskok.com

icon image

Vodstvo izkušenih in licenciranih gorskih vodnikov

Vsi vodniki naših tečajev in delavnic so licencirani s strani Zveze združenja gorskih vodnikov Slovenije in izkušeni poznavalci slovenskih gora. 

icon image

Kvaliteten pedagoški proces v majhnih skupinah

Vsem udeležencem naših programov zagotavljamo kar najboljše pogoje za napredovanje. Največje število udeležencev v eni skupini smučarskega tečaja je 7.

icon image

Popust pri izposoji turno - smučarske opreme

Udeleženci naših programov ste upravičeni do kar 50% popusta pri izposoji opreme, ki jo potrebujete pri učnem procesu tečajev in delavnic.

Obišči spletno stran in rezerviraj svoj termin - www.apartmajiskok.com

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE