Brezplačna poštnina za vse nakupe nad 100€! Preberi več

Enostavne menjave in vračila! Preberi več

Hitra in zanesljiva dostava! Preberi več

Dostava in vračilo izdelkov

Časovni okvir pošiljanja pošiljke:

 • Alpska Šola Bovec bo poskrbela, da od oddaje nakupa v najkrajšem možnem času prejmete svojo pošiljko, poslano z izbrano dostavno službo. V kolikor bo to mogoče, bo blago dostavljeno, oziroma storitev opravljena v obljubljenem času. V kolikor to ne bo mogoče, boste o tem obveščeni.
 • Izdelke, ki so navedeni kot "na zalogi", bomo odposlali najkasneje v 3 delovnih dneh od prejema plačila. Za ostale izdelke je rok dobave odvisen od razpoložljivosti pri distributerjih in se je pred oddajo naročila o njem potrebno pozanimati po elektronski pošti. V primeru, da je izdelek viden na spletni trgovini kot "na zalogi" in se pri obravnavi nakupa izkaže, da izdelka ni na zalogi v naši trgovini Alpske Šole Bovec, si Alpska Šola Bovec pridržuje pravico, da vas o pomanjkanju izdelka obvesti in prekine naročilo oziroma izbriše izdelek iz vašega seznama  naročenih izdelkov. V kolikor je bilo naročilo že plačano, vam vrnemo denar za izdelek, ki ni na zalogi.

  Dostava naročenega blaga preko izbranih dostavnih služb:

  • Dostavo naročenega blaga izvaja naš pogodbeni partner, podjetje Pošta Slovenije, praviloma v dopoldanskih urah. Če ob dostavi na navedenem naslovu ni nikogar, vas kurir kontaktira po telefonu ali e-mailu in se z njim dogovorite za prevzem blaga. 
  • Navedeni pogoji dostave veljajo samo za področje Slovenije.
  • Za pošiljanje v druge države (Avstrijo, Bih, Francijo,  Hrvaško, Italijo,  Madžarsko, Nemčijo, Nizozemsko, Slovaško, Srbijo, Veliko Britanijo In Češko) dostavo naročenega blaga izvaja naš pogodbeni partner, podjetje Pošta Slovenije. O predvidenem prihodu pošiljke ter o načinu sprejema pošiljke boste iz njihove strani obveščeni po zaključenem nakupu.

   Stroški dostave:

   STROŠKI DOSTAVE PO SLOVENIJI:

   • Stroške dostave blaga do vrednosti 100€ krije kupec in je z njimi seznanjen že v postopku naročila blaga.
   • Ob naročilu nad vrednostjo 100€ je dostava za Slovenijo s podjetjem Pošta Slovenije, brezplačna. To pravilo velja tudi v primeru menjave izdelka (v primeru, da je izdelek, ki vam ga pošiljamo kot menjavo za drugo blago vrednosti nad 50 €, strošek pošiljanja krije Alpska Šola Bovec, v nasprotnem primeru stroške pošiljanja krije prejemnik).
   STROŠKI DOSTAVE V AVSTRIJO, BIH, FRANCIJO,  HRVAŠKO, ITALIJO,  MADŽARSKO, NEMČIJO, NIZOZEMSKO, SLOVAŠKO, SRBIJO, VELIKO BRITANIJO IN ČEŠKO:
   • Stroške dostave blaga do vrednosti 100€ krije kupec in je z njimi seznanjen že v postopku naročila blaga.
   • Ob naročilu nad vrednostjo 100€ je dostava za tuje države (Avstrijo, Bih, Francijo,  Hrvaško, Italijo,  Madžarsko, Nemčijo, Nizozemsko, Slovaško, Srbijo, Veliko Britanijo In Češko) s podjetjem Pošta Slovenije, brezplačna. To pravilo velja tudi v primeru menjave izdelka (v primeru, da je izdelek, ki vam ga pošiljamo kot menjavo za drugo blago vrednosti nad 100 €, strošek pošiljanja krije Alpska Šola Bovec, v nasprotnem primeru stroške pošiljanja krije prejemnik).

    Prevzem dostavljenega blaga:

    • Kupec bo naročeno blago dobil na naslov, ki ga bo navedel (dom, služba ali tretja oseba - v primeru dostave blaga tretji osebi bo ponudnik pri njej preveril verodostojnost naročila). Oseba, ki bo blago prevzela, mora pokazati ustrezen dokument (osebno izkaznico, potni list, vozniško dovoljenje) ter izdelek plačati. Prejemnik s podpisom potrdi prevzem blaga.
    • Kupec ob dobavi prejme dodatne informacije, vezane na pravice do odstopa ter pogojev in način izvršitve le tega. Prejel bo informacije, kam se lahko obrne v primeru pritožbe, informacij glede garancije, servisa, oziroma drugih storitev, ki bi jih potreboval po zaključku pogodbe.

     Vračilo blaga, pritožbe:

     • V primeru, da želite vrniti izdelek ali celotno naročilo, izpolnite obrazec za vračilo blaga (na katerem vas prosimo, da navedete razlog za menjavo blaga) in izdelek, skupaj z obrazcem za menjavo blaga pošljete na: ALPSKA ŠOLA BOVEC, MALA VAS 111, 5230 B0VEC. Mi bomo pregledali vaše vračilo in vam zamenjali izdelek, oziroma nakazali kupnino tega izdelka na TRR račun, naveden na obrazcu za vračilo blaga. V kolikor je vrednost novega izdelka, ki vam ga pošiljamo kot menjavo, večja od 100€, bo stroške dostave znotraj Republike Slovenije krila Alpska Šola Bovec, v nasprotnem primeru vam bomo zaračunali stroške pošiljanja drugega izdelka.