SMUČARSKI TEČAJ BOVEC SMUČA ZA NAJMLAJŠE

Bovec – Sella Nevea, 26. – 30. december

 

Smučarske tečaje v Bovcu organiziramo že 4. leto povrsti, namenjeni pa so otrokom vseh starosti.

Ker verjamemo, da za smučanje ni nikoli prezgodaj, se mogoče od drugih smučarskih šol najbolj razlikujemo po tem, da na tečaje sprejemamo tudi tiste najmlajše.

Tečaje izvajamo prek celotne zimske sezone in sicer od ponedeljka do petka, seveda pa je mogoče termin prilagoditi Vašim željam. Kraj izvedbe tečaja prav tako izbiramo glede na trenutne pogoje in znanje otrok, saj nam smučišča v naši bližini omogočajo res kvalitetno delo in s tem kar najboljši napredek. Tako delujemo na domačem smučišču Kanin in na nasprotni strani ”V Žlebeh” (Sella Nevea), koristimo pa tudi naprave na Trbižu (Tarvisio).

 

 

 

Kakorkoli, otroke prevzamemo v Bovcu pred našo trgovino Alpske šole Bovec ob 9ih zjutraj in se z njimi odpravimo na dogovorjeni kraj. Čas vožnje do smučišča je v vseh primerih okoli 45 minut, tako da s smučanjem pričnemo okrog 10ih zjutraj.

 

 

Po začetnem ogrevanju se prične tudi najboljši del. Delo vedno želimo opravljati kar najbolj kvalitetno, zato skrbimo, da je število otrok po skupinah optimalno razporejeno, in imamo dovolj po znanju različnih skupin, da Vašemu najdemo tisto pravo.

 

Za začetnike nam svoj poligon ”V Žlebeh” (Sella Nevea) na uporabo daje tudi naša italijanska partnerica ”Scuola Sci Sella Nevea”. Dva trakca in krogec na spodnjem delu smučišča nam zagotavljajo dovolj prostora tudi za največje ”počitniške tečaje”, otrokom pa postopen napredek po napravah zadostno motivacijo, da že po nekaj dneh sanjarijo o vzponu prav na vrh smučišča, nad 2000 metrov.

 

Smučarski progi ”Canin” in ”Bila peč”, ki od koče Gilberti do doline premagata več kot 700 višinskih metrov, pa sta pravi izziv tudi za najboljše.

 

Dodatno dimenzijo našim programom ob lepem vremenu predstavlja tudi domača stran Kanina, saj je za otroke posebna dogodivščina že sam vzpon z gondolo do vrha.

 

 

Vsekakor smo prepričani, da je celosten obisk Kanina za vaše otroke več kot smučarska šola. Morda celo uvod v neko večjo ljubezen do narave, gora in gibanja.

 

Najlepše vabljeni vsi, ki pri smučanju iščete nekaj novega! 😉

 

 

Smučarski tečaji BOVEC SMUČA v zimi 2017/18

NOVOLETNI TEČAJ BOVEC SMUČA – 26. do 30. december

VSAK PONEDELJEK – PETEK (ali po dogovoru)

POČITNIŠKI TEČAJ BOVEC SMUČA – 19. do 23. februar

POČITNIŠKI TEČAJ BOVEC SMUČA – 26. februar do 2. marec

 

PROGRAM:

  • Štart iz Bovca ob 9ih
  • Smučanja od 10ih do 13ih
  • Prihod v Bovec ob 14ih
  • otroci so razporejeni v skupine z različnimi predznanji z največ 6imi udeleženci.
  • Primeren tako za privajanje na prve korake na smučeh, kot tudi za že izkušene smučarje.
  • Smučamo na smučiščih Kanin – Sella Nevea in Trbiž (Tarvisio).
  • V ceno je vključen prevoz iz Bovca in nazaj.
  • Smučarska karta za otroke do 10. leta starosti je brezplačna.

 

CENA: 30€ / dan